Letní soustředění

21.06.2012 07:26

 

 Ve dnech 21.6.2012 - 24.6.2012 proběhlo letní soustředění na vodní nádrži Jesenice u Chebu.Tato akce byla částečně zaměřena na výuku a procvičení vodních  záchranářských technik a částečně na ukončení tréninkové sezóny.

  Harmonogram soustředění: 21.6.2012 příjezd v odpoledních hodinách, ubytování a večerní posezení u ohně.

                                          22.6.2012 dopolední trénink a po obědě následoval výšlap na Bismarckovu rozhlednu.

 Cíl byl jasný, ale cesta neznámá. Po vylodění u obce Háje jsme vyrazili indiánskou chůzí směrem na Cheb a po několik "zkratkách" jsme úspěšně dorazili k rozhledně. Tam jsme načerpali nové síly a železitou vodu z místní studny (výborný lesní pramen), která ale mladým záchranářům  nechutnala a vyšli jsme zpět k základnímu táboru. Následovalo opět několik zkratek a během naší oblíbené chůze začaly "dětičky" přicházet na chuť opravdu výborné vodě z lesního pramene. Po dvou a půl hodinách "chůze" jsme přiběhli k přístavišti a vypluli do tábora, kde jsme zjistili, že jeden z nás se cestou spřátelil s klíštětem. Následovalo večerní pečení vuřtů a večerka. Jo a ten výšlap měřil necelých 30km, tak že skvělý výkon!!!!

                                          23.6.2012 horolezecké techniky, vodní záchrana, potápění, plavba na člunech a v odpoledních hodinách volnější zábava v pirátském stylu. Násladoval malý noční dvouhodinový výšlap.

                                          24.6.2012 dopolední trénink, potápění a v odpoledních hodinách odjezd ze soustředění.

 Počasí nám opravdu přálo a myslím si, že se vše vyvedlo bez potíží, tedy až na jeden naražený malíček na ruce a naražené oko. Tím postiženým nebyl nikdo jiný,než náš "přítel s klíštětem". Doufám, že se všem zúčastněným  soustředění líbilo.

Moc díky a zase příště.

 

Partička na foto

Peťka, Šárka, Jirka"mumí", Peťula"malinka", Verča,  Laura"croft", Nikča, Jarda, Ála, Ondra, Martin"předseda", Lukyn"něco mě kouslo", Terezka"malistyl", Kubík, Matěj"máťa", Pavel, Martin,

No a nakonec Náš"přítel s klíštětem"- Vojtíšek"vojtacucpapučákjetelzemlejnajahodovejkanálmilášekpáníšeklískáčgumídek". 

 

 

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Vzs-Karlovy Vary-Jesenice MS VZS ČČK K.Vary-Jesenice
kpt. Nálepky 1
360 04 Karlovy Vary